Prijs | |
---|---|
Dagdagelijks samengesteld 3-gangen menu |
€ 69.00 |
Small Menu Lunch |
€ 49.00 |
Prijs | |
---|---|
Veloute van knolselder en cantharellen |
€ 12 |
Romige bisque van strandkrabbetjes |
€ 14 |
Gemarineerde Schotse zalm, mosterdroom, dille en accaciahoning |
€ 28 |
Carpaccio rollade van rundshaas en ganzenlever met rucola en Parmezaan |
€ 32 |
EXTRA : Geschaafde truffel |
€ 18 |
Gevulde ravioli van krab, emulsie van schaaldieren met gember, bospeentjes en zeekraal |
€ 34 |
Huisbereide garnaalkroketten en coulis van schaaldieren |
€ 24 |
Gevulde ravioli van bosduif, cappuccino van cantharellen en geroosterde amandelen |
€ 32 |
EXTRA : Ganzenlever |
€ 12 |
Blanquette van Sint Jacobschijfjes, tapijtschelpjes en Madras kerrie |
€ 34 |
Prijs | |
---|---|
Geroosterde Black Angus "Sukade"met witloofsalade en Jonagold |
€ 38 |
Dry Aged Rubia Gallega " Ribeye " |
€ 46 |
Holsteiner rundsribstuk (2 pers.) Côte à l'os |
€ 44 |
Ierse runderhaas Filet pur met mergpijpje en duxelles van champignons |
€ 42 |
Extra : Rossini met gebakken ganzenlever |
€ 18 |
Medaillon van reefilet met gestoofde peertjes, chutney van vijgen, mousseline van knolselder en Cumberlandsaus |
€ 44.00 |
Fazant met gekarameliseerde appeltjes en calvados " Val d'Auge " |
€ 42.00 |
Gebraiseerde heilbotfilet, romige gembersausje met zwarte peper en kalfsjus |
€ 42 |
Op de graat gebakken tarbotrug met getomateerde béarnaisesaus " Choron " |
€ 46 |
Prijs | |
---|---|
Vanille roomijs met warme chocoladesaus “ Dame Blanche” |
€ 12 |
Gepocheerde Doyennépeer met sabayon van pistachenoten en amandelijs |
€ 12 |
Café glacé met wodka en cacaopoeder |
€ 12 |
Tarte Tatin, gekarameliseerde appeltjes en vanille ijs |
€ 15 |
Chocolademoelleux met Engelse room en gekonfijte physalis |
€ 15 |
Selectie van geaffineerde kazen en chutney van kweeperen |
€ 15 |
Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}